Kinderyoga

Tijdens deze workshop Kinderyoga gaan we aan de slag met fysieke oefeningen voor de soepelheid en sterkte van ons lichaam, maar ook met ademhalingsoefeningen om volledig te ontprikkelen.

Om er vooral geen saaie workshop van te maken, maar het maximale plezier uit yoga te halen, werken we met een speelse en creatieve aanpak. We zorgen ervoor dat de kinderen visueel gestimuleerd worden en maken gebruik van verhalen, liedjes en combinatiespelletjes om de fantasie van kinderen aan te spreken.

Extra informatie

Duurtijd: 50 minuten

Wil je graag een yogaworkshop bij ons reserveren?
Neem de volgende zaken dan even onder de loep:

  • Het is heel aangenaam wanneer we een goede bewegingsvrijheid kunnen garanderen aan de deelnemers. Daarom gaat de workshop best door in een rustig, stil, ruim en leeg lokaal. Wij denken hierbij bijvoorbeeld aan een speelzaal, sportzaal, danszaal,…
  • Indien u niet beschikt over yogamatten of een vergelijkbaar alternatief (bv. turnmatjes, lange mat) bent u in de mogelijkheid om deze bij ons te huren. Prijs voor het huren van de yogamatjes komt op 2 euro/stuk.
  • Deelnemers dragen bij voorkeur loszittende kledij. Schoenen en sokken gaan uit tijdens de workshop.
  • De aanwezigheid van een muziekinstallatie met bluetooth is aangeraden. Laat het ons zeker weten indien u hier niet over beschikt.
    Wij zijn in de mogelijkheid om zelf een boombox mee te nemen.

Kostprijs en reserveren

Workshop tot 25 kinderen: 150 euro
Bij meer dan 25 kinderen: prijs op aanvraag

Indien de workshop plaatsvindt buiten de straal van 5km rond Kapellen (2950)
zullen wij de standaard kilometervergoeding aanrekenen.

Yoga vergroot het zelfvertrouwen en de concentratie, zorgt ervoor dat je dagelijkse prikkels beter kan verwerken en vergroot je fantasie en creativiteit.

Scroll naar boven